, ,

Kitap Alışverişi | 12


Geçen hafta yaptığım kitap alışverişini paylaşmayı unutmuşum :D Bu hafta da bir alışveriş gerçekleştirdiğim için, ikisini birlikte paylaşırım diye düşünmüştüm. Fakat, sepetimde ön sipariş kitapları da olduğundan, alışverişi ayrı olarak paylaşacaktım. Nedense, yazıyı hazırlamak aklımdan tamamen çıkmış. Geç olsun, güç olmasın deyip alışverişin ayrıntılarına geçiyorum ^_^

Kitapları Kitapyurdu'ndan aldım. NTV Yayınları'nda %50 indirim yaptıklarını ve yayınevinin kitaplarının bir bir tükendiğini görünce Buffy'lerin devamını attım sepete.

Kitapyurdu 5., 6., 7. ve 8. albümleri set haline getirdiği için Albüm 4'ü tek olarak, son 4 kitabı set olarak aldım. Albüm 3'ü de almayı planlamıştım fakat tükenmişti. Ben de başka bir siteden, bir alışveriş daha yaptım :)

Pazartesi verdiğim sipariş salı günü elime geçti. Kitaplar stokta olduğu için olsa gerek, siparişim aynı gün paketlenip kargoya verilmişti. Kargo firması olarak da Aras Kargo'yu tercih etmiştim. Paket, sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.

Paketin durumu iyiydi. Kitaplar, arasında hiç boşluk kalmayacak şekilde kartonla sarmalanmıştı. Kitaplara gelecek zararı azaltmak için balonlu naylon kullanılması taraftarı olsam da kitaplarımda, sayfa uçlarındaki ufak kıvrılmalar dışında bir sorun yoktu. Fakat, kitapların yanında hiç ayraç gelmemesi beni şaşırttı.

Sonuç olarak, memnun kaldığım bir alışveriş gerçekleştirdim. Şu anda okuduğum kitapları bitirir bitirmez Buffy'lere başlamayı düşünüyorum ;)


post signature
Paylaş:

5 yorum:

  1. Şimdi burada cahilliğimi kanıtlayacak bir soru soracağım; çizgi roman mı?

    YanıtlaSil
  2. Bende 1 numarayı uzun zaman aradım ve nihayet bir yerde 1-2-3-4 paketli olarak buldum mecburen aldım... Neyseki 2 ve 3 için bir meraklısı beni aradı buldu ve benden aldı... 2.ci albüm hala elimde arayan olursa seve seve 15 liraya yollayabilirim... (Ayraçta koyarım içine :D)

    YanıtlaSil