,

Bu ay ne(ler) okudum (Aralık/2015)


Geçen ay vizeler sonrası kendimi toparlayamayınca aynı anda birden fazla kitap okumaya karar vermiştim. Bunu aralıkta da devam ettirdim ve bu yüzden, şu anda yarıladığım çok kitap var. Aslında, birine ağırlık versem kitapları tek tek bitirebilirdim. Fakat şu anda okuduğum 5 kitap da muhteşem ötesi olduğu için, 2015 yılının en iyileri listesini hazırlarken kararsızlıktan kafayı yemek istemiyorum ki bu 5 kitap olmadan da yeterince kararsızlık yaşıyorum ben :/ Bir kurnazlık yapıp bu kitaplardan az az okuyup hepsini bitirmeyi 2016'ya bırakmaya karar verince, aralık ayını bir kitapla kapatmış bulundum :D


Amerikan Tanrıları, hem basımı hem de içeriğiyle beni kendine hayran bırakan bir kitaptı. Kurgusu biraz karmaşık olsa da muhteşem bir şekilde kurgulanmıştı. Gaiman'ın masalsı ama karanlık üslubunu zaten seviyorum, ama bu seferki bambaşka bir şeydi. Sadece, Gaiman'ın biraz daha ayrıntıya inmesini isterdim. Böylece kitabı daha rahat okuyabilir; kurgunun içinde daha kolay kaybolabilirdim. Ama kitabı, bu haliyle de favorilerim arasında sayıyorum :)

Aralık ayında sizler hangi kitabı/kitapları okudunuz?

post signature
Paylaş:

2 yorum:

  1. Ço merak ediyorum Amerikan Tanrılarını. Tasarım mikemmel. ^_^ İthaki *kalpçikler* Ben 2016'ya yarım kitap bırakmadan girmek istiyordum ama olmadı. 3 yarım kitabım var şuan koskoca yıl 60 kitap okumuş kız bir günde nasıl üç kitap okusun? :p mecbur yarımlarla giriciğim yeni yıla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun ya, 2016'ya bomba bir giriş yapmış olursun ^_^

      Sil