,

Bu ay ne(ler) okudum (Ekim/2015)


Yeni yeni iyileşmeye başladığım şu günlerde ekim ayını da bitiriyoruz. Ekimin son haftası şifayı kaptığım için elime kitap alamadım pek. Ama onun öncesinde kitaplar elimden düşmedi; okuma düzenimi oturtmam da cabasıydı ^_^

Ekimi biri çizgi roman olmak üzere toplam 5 kitapla bitirdim.


Yürüyen Ölüler'in ilk 4 sayısını geçtiğimiz ay bitirmiştim. 5. sayıda ise Vali olaya dahil olunca, çizgi roman elimde öylece kalakaldı; okuyasım gelmedi. Vali'den kaynaklı bu isteksizlik yüzünden bir puan kırsam da 5. sayı, ilk 4 sayı kadar heyecanlı ve sürükleyiciydi.

Yürüyen Ölüler ile başlattığım zombi okumalarımı Kızıl Tepe ile bir tık ileriye taşıdım. Salgının nasıl başladığını az biraz açıkladığı ve o ilk paniği çok iyi yansıttığı için kitap benden 4 puan aldı. 1 puanı ise tatmin edici olmayan sonu yüzünden kırdım.

Urban fantasynin mükemmel bir örneği olan Dresden Dosyaları serisi, beklediğimden çok daha iyiydi; büyünün, polisiyenin ve biraz da mizahın bulunduğu bu seriye bayıldım ben. İlk kitap Fırtına Büyücüsü'nü bir çırpıda okuduktan sonra o heyecanla Kurtadamlar ve Hayalet Tehlikesi'nin siparişini verdim ve gelir gelmez onları da bitirdim. Böylesine akıcı, böylesine sürükleyici bir seri, işte bu ;) Serinin henüz 3 kitabını okudum ama seriyi tereddütsüz tavsiye ediyorum :)

Ekim ayında sizler hangi kitabı/kitapları okudunuz?


post signature
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder