, ,

Kitap Alışverişi | 6


2 hafta kadar önce UKitap'tan ikinci alışverişimi gerçekleştirdim ^_^ Yoğunluktan dolayı alışverişin ayrıntılarını yazamamıştım, ama aldıklarımı Yorum Cadısı'nın instagram hesabında paylaşmıştım. Sınavlarım da bittiğine göre artık blogumla ilgilenebilirim. Açılışı da bu alışveriş yazısıyla yapmak istedim :)

UKitap'tan yaptığım ilk alışverişten şurada bahsetmiştim, Tolkien kitaplarının farklı basımlarını almıştım. İkinci alışverişimde ise Buffy çizgi roman dizisinin ilk iki sayısını, Evden Uzakta-Zincir ile Gelecek Yok-Dünyalar Arasında'yı aldım. İlk sayıyı birçok yerde aramama rağmen bulamamıştım, UKitap'ta görünce almak istedim. İlkini almışken ikincisini de alayım, dedim. Aslında alabildiğim kadarını almak istiyordum ama para biriktirmeye yeniden başladığım için Buffy'lere belirli bir miktar ayırabildim.

Yine sorunsuz ve hızlı bir alışveriş gerçekleştirdim. Birkaç gün içinde alışverişi tamamladık. Böyle memnun kaldığım alışverişler yapınca UKitap'a daha çok güveniyorum ^_^ Zaten artık siteyi sadece edinmek istediğim kitaplara bakmak için değil yapılan tartışmalar ve sohbetlere göz atmak için de kullanır oldum. Siteyi yavaş yavaş benimsemeye başlıyorum :D

post signature
Paylaş:

2 yorum:

  1. Buffy. Ne çok seviyorum. Ama Spike gitti gideli eski tadı hiç yok. Bir aralar CNBC-E ek olarak verirdi :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu kişi öyle diyor ya... Bakalım, ben o eski tadı alabilecek miyim :)

      Sil