, , ,

Tanıtım: Dükkan Design


Herkese merhaba :) Bu sefer farklı bir tanıtım yazısıyla karşınızdayım ^_^ Kitap, dizi ve film içeriklerine alternatif olarak mekan tanıtımı da yapmayı düşünüyordum bir süredir. İzmir gibi bir şehirde yaşamama rağmen istediğim şeyleri kolaylıkla bulamıyorum. Özellikle sahaf ve kitap-dizi-film içerikli eşyalar satan mekanları bulmak konusunda çok zorlanıyorum. Benim gibi zorlananlar için İzmir'de gördüğüm ve alışveriş yaptığım, kaliteli mekanları tanıtacağım yazılar hazırlamayı planlıyorum. Şu ana kadar aradığım kitapları bulduğum bir sahafla daha karşılaşmadığım için, mekan tanıtımı açılışını bir süredir gittiğim Dükkan Design'la yapmak istedim :)

Bu mekandan daha önce şu yazımda bahsetmiştim. Adı o zamanlar, Karga'ydı; şimdi ise Dükkan Design olarak değişti. Aslında, iyi de oldu bu değişiklik... Mekanın ismi değiştikten sonra ürün yelpazesi de çok genişledi. Ben ise bugün, bu genişleyen yelpazeyi görmek ve mekanın sahibiyle sohbet etmek için Dükkan'daydım. Arada sırada o mekana uğramama rağmen, dükkandakilerle daha önce hiç sohbet etmeye fırsat bulamamıştım. Bu seferki gidişimde hem uzun uzun konuştuk, hem de ben bolca fotoğraf çektim ;)


Takıların bulunduğu kısım, favori yerim :D Daha ayrıntılı incelemek isterseniz, takıların yakın çekim fotoğrafları aşağıda yer alıyor. 












Dükkan'da takı dışında, kitap-dizi-film içerikli başka ürünler de bulunuyor. Benim favorilerim ise asalar, Tardis kumbara, sonik tornavidalar ve duvar saatleriydi :) Asaları yakından inceledim; oldukça başarılı replikalar olduğunu düşünüyorum. Tardis kumbarayı gözüme kestirdim, zaten :D 10. Doktor'un sonik tornavidasından da istiyorum ama yaklaşan kitap fuarını düşünecek olursam, bunu almam şimdilik zor gibi görünüyor.






Buradaki telefon kapları dışında isteğe göre de kap tasarlıyorlar veya üretiyorlar, diye biliyorum. Telefonumu değiştirdikten sonra yeni telefona kap için soluğu yine Dükkan'da alacağım, sanırım :D


Dükkan'ın polaroid yelpazesi de oldukça geniş. Ben bu konuyla pek ilgilenmiyorum ama seçeneğin çok olduğunu görünce fotoğraf çekip paylaşmak istedim :) Hogwarts bina atkıları da alınacaklar listemde... Her ne kadar İzmir'in havası son birkaç gündür nisan görünümlü ocak olsa da, önümüzdeki haftalarda atkı kullanımlık havadan çıkıp bahar havasına gireriz diye düşünüyorum. Bu yüzden de bina atkısı almayı seneye erteledim :D

Dükkan, aslında tasarım üzerine kurulmuş bir mekan. Kendilerinin tasarladığı çok hoş tişörtleri var. Kendi tasarımlarının yanında kitap-dizi-film içerikli birçok tişörte de rastlamak mümkün. Yine, beğendiklerimin birkaçını aşağıda paylaşıyorum.





Hogwarts temalı tişörtlerin yanında bir de sweatshirtleri vardı. Bir Slytherin'li olarak gözüm hemen Slytherin baskısı olanları aradı, ama bulamadım. Ben de, ellerinde olanları dizip fotoğraf çektim :)



Dükkan'ın sahibi Ersin Bey ve çalışanı İpek Hanımla konuştum. Dükkan'a daha birçok yeni malzemenin geleceğini söylediler. Ayrıca sürprizleri de varmış, merakla bekliyorum ben :D

Ayrıca Dükkan'ın yerinin aynı olduğunu, Alsancak İskele'nin tam karşısındaki ara sokakta bulunduğunu da ekleyeyim. Bu ürünlerden satın almak istiyor ama Dükkan'a gelemiyorsanız; mekanla irtibata geçip anlaşabilir, Dükkan'a gelmeden de ürünleri satın alabilirsiniz. Ama İzmir'deyseniz, Dükkan Design'a mutlaka uğrayın. Bu harika mekanda bulunup ürünleri doya doya incelemek ve burada çalışan bu harika insanlarla sohbet etmek inanılmaz zevkliydi, benim için. Siz de, ürün almayacaksanız bile sohbet edip bir kahvelerini içmeye uğrayın, derim ;)

Soru ve görüşleriniz için sizi Dükkan Design'ın facebook ve instagram hesaplarına alayım. Aynı şekilde, mekanla ilgili herhangi bir sorunuz olursa bu yazının altına yorum atmaktan da çekinmeyin :)

Son olarak, Dükkan'dan şöyle bir soru geliyor: Dükkan'da hangi malzemeleri görmek istersiniz? Şahsen ben, Uyumsuz'un topluluk amblemlerinin takı ve tişört olarak Dükkan'a gelmesini isterim. Sizin istedikleriniz neler? İsterseniz buraya, isterseniz Dükkan'ın sosyal medya hesaplarına yazabilirsiniz ^_^

post signature
Paylaş:

11 yorum:

  1. Ya burası cennet! İstanbul şubesi falan yok mu :D ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahah :D Dükkan olarak yok da Karga olarak olması lazım; ama orada bu kadar çeşit var mıdır, bilemem :D

      Sil
  2. Takıların ve kıyafetlerin fiyatları nasıl? Öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takılar 20-35 lira arasında değişiyor diye hatırlıyorum. Tişörtlerden ise tam olarak emin değilim, ama aşağı yukarı 25-30 lira olması lazım.

      Sil
  3. Girince çıkılamayacak türden bir mekan olmuş. Tarkan'ın kolyesi bile var. Vay canına. İzmir'de değilim ama İzmirli arkadaşlara haberini uçuracağım kesin.

    YanıtlaSil
  4. kaç yıldır izmirdeyim, böyle bir yerle karsılasmamıstım. kesinlikle ziyaret edicem :)

    YanıtlaSil
  5. Allahımmm muhteşem! Nasıl bilmem ben burayı :/

    YanıtlaSil
  6. Süper bi yer ya!!!! Fuara gelibilirsem buraya da giderim ((:

    YanıtlaSil
  7. Allah'ım bir an cennetten kareler görüyorum sandım! Ne mükemmel bir yer burası *-* Keşke Ankara'da da olsa ='(

    YanıtlaSil
  8. Buraya Buca tarafından nasil gidebiliriz acaba ? Bir bilginiz var mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 576 numaralı otobüs ile Buca'dan Alsancak'a gelebilirsiniz. Alsancak Gar'da inip denize doğru yürüyün. Dükkan, Alsancak İskele'nin hemen karşısındaki ara sokakta. Sokak isimlerine, güzergahlara vs. internetten ulaşabilirsiniz.

      Sil