,

Bu ay ne(ler) okudum (Kasım/2014)


Geçen birkaç ay boyunca bırakın kitap bitirmeyi, elim sayfalara değmemişti bile. Sonunda sonbaharda, kitap okuyabildiğim o eski düzenime geri dönebildim. Özellikle vizelerden önceki hafta, içimde bir kitap okuma isteği oluştu ki sormayın... Biraz da korkarak, vize haftası o isteği bastırmak zorunda kaldım. Neyse ki, okuma isteğim tatilde olduğu gibi sönmedi ve ben de vizelerin bitmesinin üzerinden henüz birkaç gün geçmişken okuduğum kitapların bir kısmını bitirmeyi başardım :)


Bu ay bitirdiğim kitaplardan ilki Yürüyen Kentler serisinin ikinci kitabı İhanet Altını'ydı. Yazar, o 300 küsur sayfaya nasıl bu kadar çok olayı sığdırabilmiş, aklım almıyor. Kitabın her sayfası dolu doluydu. Kurgunun tahmin edilebilirlik düzeyinin düşük olması da, kitabı heyecanla okumamı sağlayan etmenlerden biriydi. Serinin ilk kitabını okuyanların, seriye devam etmelerini tavsiye ediyorum. Zaten bu merak ve heyecanla, kitapları arka arkaya okumayı istememek elde değil :D

Bitirdiğim son kitap ise Kafka'nın Dönüşüm'üydü. Sonsöz kısmında sıkılıp araya başka kitaplar sokmasaydım, ekimde bitmiş olacaktı kitap. Bugün son bir gayretle, kitabı evde arayıp buldum ve bitirdim :D Beklediğimden biraz sönüktü, birkaç da eksiği vardı. Ama yine de severek okudum. Kitabı, farklı bir tarzla karşılaşmak isteyenlere tavsiye edebilirim ;)

Kasım ayında sizler hangi kitabı/kitapları okudunuz?


post signature
Paylaş:

2 yorum:

  1. Dönüşüm muhteşem bir kitaptır yaaa, ağlamaklı okudum ben onnu. Bence bir kez daha tek başına okumalısın. Kafka candır, gerisi patlıcan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ilginç bir kitap, kesinlikle... Tekrar okuyabilirim belki. Bir de, Kafka'nın diğer eserlerine bakmayı düşünüyorum :)

      Sil