,

Bu ay ne(ler) okudum (Ağustos/2014)


Bu ay kitap okumamda bir düşüş gerçekleşse de, ağustosu gayet iyi kotardığımı düşünüyorum. Çünkü ağustosun ortalarında korktuğum oldu; birkaç yıl önce ilk kez deneyimlediğim dizi izleme manyaklığıma geri dönüş yaptım. Günün dörtte birini uyku, yemek gibi çeşitli ihtiyaçlara ayırıp kalan zamanımın hepsini dizi izleyerek geçirdiğim dönemler geri geldi... Eh, doğal olarak kitap okumayı şimdilik boş verip bütün gün dizi izliyorum :)


1984, bu ay bitirdiğim ilk kitaptı. Başarıyla kurgulanan dünyası, hissettirdiği yüksek gerilimi ve aksiyonuyla başucu kitaplarımdan biri oldu. Kitaba başlamadan önce çok büyük beklentilerim olduğunu ve bütün beklentilerimin de karşılandığını belirtmeliyim. Bu kitabı tartışmasız, herkesin okuması gerektiğini düşünüyorum.

Yandaş ise bu ayın son kitabıydı. Kitaba başlamadan önce o kadar uğraştığım halde spoiler yemiştim. Ama daha sonra yediğimin spoiler olmadığını, yalan bir bilgi olduğunu öğrenince kitabın kalan kısmını keyifle okudum. Yine de, kitapta bir şeylerin eksik olduğunu düşündüğüm için kitap benden tam puan alamadı.

Ağustos ayında sizler hangi kitabı/kitapları okudunuz?


post signature
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder