,

Bu ay ne(ler) okudum (Nisan/2014)


Nisanda derslerim inanılmaz yoğundu, bu yüzden okuduğum kitapların yorumları biraz gecikti. Sık sık yorum yazmakla yeni kitaba başlamak arasında kalsam da tercihim genelde kitap okumaktan yana oldu :D Bu yoğunluğa rağmen tempomu korumayı başardım ve 4 kitap okudum.


Nemesis, kış bitmeden çay-battaniye ikilisiyle okuduğum kitaplardandı. Harry Hole'un kitaba kattığı o hava ve kurgunun sürükleyiciliği sayesinde kitabı birkaç günde bitirdim. Kitabı, polisiye severlere tavsiye ediyorum :)

Saksı Olmanın Faydaları'nı daha önce okumayı planlamıştım. Kitabı, kitaplığımda arka kısma koyduğum için okumayı unutmuşum. Birkaç hafta önce kitap gözüme takıldı, anlık bir kararla kitabı okudum. Bunun daha önce filmini izlemiştim ve çok sevmiştim. Kitabını ise daha çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Yürüyen Kentler'i çok değil, bir hafta önce kitap fuarından almıştım. Zaten uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı, daha fazla beklemek istemedim ve aldığımın ertesi günü okumaya başladım. Kitap çok akıcı olduğu için -o hafta sunumlarım olduğu halde- bir haftadan kısa bir sürede bitirdim :)

Tehlikeli Diyardan Öyküler, nisan ayının son gününde, yani bugün bitirdiğim bir kitap :) Nisanın bitimine birkaç gün kala kitaba başlamıştım. Kitap, beklediğimden biraz farklı çıksa da severek okudum.

Nisan ayında sizler hangi kitabı/kitapları okudunuz?


post signature
Paylaş:

7 yorum:

  1. "Saksı Olmanın Faydaları"nı ben de çok sevmiştim,yani filmini :))

    YanıtlaSil
  2. Baya da okumuşsun maşşalllah tütütü :D Ben yine boşladım nisan ayını...Ocaktan beri durum um o şekilde mayısdan umutluyuz ! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni bir ay, yeni hedefler... Mayısta toparlarsın, umarım :)

      Sil
  3. Şu an Retorik e devam ediyorum. hala bitemedi :(

    YanıtlaSil
  4. Ben okuduğum kitapları kaydetmeyi baya baya unutmuşum. *-* Karışıyor diğer aylarla, ama hatırlayacağım! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de karıştırıyorum sık sık, Goodreads'in bayağı yardımı oluyor bu konuda ;)

      Sil