, , ,

Ne(ler) Yapıyorum | 2


Herkese merhaba :) Finallerin de bitmesiyle rahat bir nefes aldım ve artık buradayım! Son 3-4 hafta benim için aşırı yoğun geçti. Özellikle finallerin olduğu son 2 hafta çok yoğundu, bloga doğru düzgün giremedim bile. Ödevlerdi, raporlardı, finallerdi derken derslerle ilgilenmekten kitap okuyamadım, maalesef. Fakat aralarda takip ettiğim dizilerin yeni bölümlerini izlemeye çalıştım. Neyse ki bir final dönemi daha bitti ve ben de artık kitaplarıma, dizi ve filmlerime geri dönebilirim ^_^


Gelelim şu sıralar neler okuduğuma... The Coldest Girl in Coldtown, Lanet İşleyiciler serisiyle tanıdığım Holly Black'in kitabı. Kitap, okuduğum ilk İngilizce kitaplardan biri olduğu için olsa gerek çok yavaş ve çok fazla ara vererek okuyorum. Bu yüzden de kitabın yorumu bayağı gecikecek. Frankfurt Yolcusu, Okuma Şenliği kapsamında okuduğum kitaplardan biri. Kitabın yorumunu birkaç haftaya blogta bulabileceksiniz. Labirent: Ölümcül Kaçış ise Konuşan Kitaplar olarak, tur kapsamında okuduğum bir kitap. Turun ayrıntılarını öğrenmek için blog tur grubumuzun facebook sayfasını (şuradan) takip edebilirsiniz ;)


Takip ettiğim birçok dizinin yavaş yavaş ekranlara geri döndüğünü görüyorum. Bloga giremediğim son birkaç haftada rüzgar gibi geçen Sherlock dışında ayılıp bayıldığım bir dizi bölümü izlemedim. Sherlock'un, yorum yazamayacağım kadar karmaşık ve yoğun bölümleri olduğunu düşünüyorum. Yazmaya kalkarsam yazının sonunu göremeyeceğim gibime geliyor :D Bu yüzden de Sherlock'un bölüm yorumları yerine 2013'ün son aylarında izlemeye başladığım dizilerin tanıtım yazılarını hazırlamayı düşünüyorum, umarım hazırlayabilirim :) Sherlock hakkında kısaca, her zamanki gibi meraklandıran, muhteşem ve sürprizlerle dolu bir sezon olduğunu; yeni sezonunu ise büyük bir heyecanla beklediğimi söyleyebilirim.

Geçtiğimiz haftalarda hiç film izlemedim. Ama önümüzdeki günlerde izlemek istediğim birkaç film var; izleyebilirsem, yorumları blogta olacak :)

post signature
Paylaş:

3 yorum:

  1. Finallerin bitmesinden sonra en güzel şey insanın yapmaktan zevk aldığı şeylere geri dönmesi sanırım :) Tekrar geçmiş olsun, bir sonraki sınav maratonuna kadar keyifli okumalar dilerim:) 'Teh coldest girl in coldtown'ı bilmiyorum ama benim okuduğum ilk ingilizce seri de işaret serisiydi sanırım güncel olmasından ve yeni nesil popüler bir kitap olmasından dolayı bu tarz kitaplar diğer türlere göre daha akıcı oluyor :) İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Evet, bu tarz kitaplar genelde daha akıcı oluyor. İngilizce kitap tercihlerimde de ilk sıradalar ;)

      Sil
  2. Benimde okul bi bitse, ygs lys bi atlatılsa neler nelerrr yapıcam da... :S *.*

    YanıtlaSil