,

Bu ay ne(ler) okudum (Aralık/2013)


Vizeler bitti, rahat bir nefes alırım diyemeden ödevler başladı; finaller de yolda... Eh, tabii bir de The Hobbit: The Desolation of Smaug ile kısa süreliğine gömdüğüm Tolkien aşkı açığa çıktı; Orta Dünya dışında diyar tanımaz, bilmez oldum. Başlangıçta yalnızca Tolkien'den Hobbit Resimleri'ni almak için verdiğim, daha sonra sadece bir kitap almak için kitap siparişi vermemek adına başka kitapları da sepete eklediğim siparişim gecikince içimdeki elf biraz olsun duruldu da iki tane(cik) kitap okuyabildim.

Aralık ayında istediğim kadar kitap okuyamadım, maalesef. Üstüne Dizimag'in kapatılması ve ardından dizilerin sezon arası tatillerine girmesiyle bu ay, dizi konusunda da kendimi boşluktaymış gibi hissettiğim bir ay oldu benim için. Neyse ki bu açığı filmlerle kapatmaya çalıştım; başarılı oldum mu peki, orası tartışılır :D


Fahrenheit 451, keşke daha önce okusaydım dediğim kitaplardan biri. Ayrıca, Okuma Şenliği kapsamında okuduğum ilk kitap; umarım ocakta şenlik kitaplarına ağırlık verebilirim ve yine umarım şenlik kapsamında okuduğum her kitap Fahrenheit 451 kadar iyi olur. Kitabı, distopya türünü tercih edenlerin mutlaka okuması gerektiğini düşünüyorum.

Kuralsız, spoiler yememenin önemini fark etmemi sağlayan bir kitaptı. Bunun yanında, ağzımı açık bırakan sonuyla meraktan çatlamamın ve "Veronicaaaaaaaaa..." nidalarıyla evde dört dönmemin de sebebiydi. Büyük, çok büyük bir merakla serinin son kitabının dilimize çevrilmesini bekliyorum.

Aralık ayında sizler hangi kitabı/kitapları okudunuz?


post signature
Paylaş:

2 yorum:

  1. Ya o kadar güzel mi ? Herkes övüyor. Bu gidişle dayanamayıp fuarda alacağım şu adını bilmediğim seriyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyumsuz'u mu diyorsun? Sen onu daha okumadın mı yoksa o.O Al al, kaçırma sakın ;)

      Sil