, , ,

Ne(ler) Yapıyorum


Neredeyse bir aydır blog ile doğru düzgün ilgilenemiyorum. Son iki haftadır bir vize telaşı sarmıştı beni; ders çalıştığım zamanlar dışında okuyabildiğim kadar kitap, izleyebildiğim kadar dizi izlemeye çalıştım. Neyse ki vizelere son noktayı bugün koydum. Doctor Who ve Ateşi Yakalamak, vizeler sonrası ilaç gibi gelecek bana ;) Ama öncelikle minik bir kış uykusuna yatarak kendime gelmem lazım. Ardından bu ay başında okumayı bitirdiğim kitapların yorumları ve birkaç film yorumuyla bloga dönüş yapacağım :) Sherlock ve Doctor Who'nun yeni bölümlerinin ve Ateşi Yakalamak'ın film yorumunu da, izler izlemez bloga eklemeyi planlıyorum.


Son haftalarda takip ettiğim diziler dışında Almost Human'ı izledim. Konusu sıradan gelse de ikinci bölümüyle beni kendine bağladı. Bilim kurgu sevenler, diziye göz atmalılar bence.


İzlediğim son film Thor: The Dark World'dü. Bir Loki fanı olarak filme bayıldığımı söyleyebilirim. Filmin yorumunu çok yakında blogta bulabilirsiniz.


Okuduğum ama yorumunu bloga eklemediğim 3 kitap var. Bunların yorumlarını yazdıktan sonra vizeler sebebiyle yarım bıraktığım kitabımı okumaya devam edeceğim. Kitap yorumlarından Mekanik Prenses, birkaç güne bloga eklenecek, takipte kalın ^_^

post signature
Paylaş:

2 yorum: