, , , ,

Tanıtım: Rick Riordan - Hades'in Evi (The Heroes of Olympus, #4)

Goodreads Puanı: -
Orijinal Adı: The House of Hades
Yayınevi: Doğan ve Egmont Yayıncılık
Çeviri: Belgin Selen Haktanır
Liste Fiyatı: t 27,00
Sayfa Sayısı: 576
2. Argo tayfası en önemli kararların verildiği kavşaklardan birinde. Önlerinde iki seçenek var: Ya Athena Parthenos heykelini alıp eve dönecek ve iki kampın savaşını engellemeye çalışacaklar, ya da Tartarus’ta tutsak kalan Percy ve Annabeth’i kurtarmak ve Ölümün Kapıları’nı kapamak için Hades’in Evi’ne gidecekler. Hangi yolu seçerlerse seçsinler, acele etmeleri gerek.

Kana susamış Gaia, güç kazanacağı tarihi 1 Ağustos olarak belirlemiş durumda. Percy ve Annabeth ise perişan halde. Her köşesinde bir tehlikeyle yüzleştikleri, karanlık ve zehir dolu Tartarus’ta hayatta kalmayı nasıl başaracaklar? Aç, susuz ve acı içindeler. Ölümün Kapıları’nı bulmalarının imkânı yok. Bulsalar bile Gaia’nın en güçlü yaratıkları, kapıların önünde nöbet tutuyor.

Kehanetin yedi melezinin tek bir seçeneği var: imkânsızı başarmak! Tüm sevdikleri için bu riski göze almak zorundalar.

Ancak aşk, bazen en riskli seçenek...

Rick Riordan, çok satan Olimpos Kahramanları serisinin sondan bir önceki kitabı Hades'in Evi'nde bir kez daha tüyler ürpertici ve soluksuz bir macera sunuyor. Melezlerin her birinin kendini bulduğu bu kitapta onlara bir kez daha bağlanacak, mücadelelerine ortak olacaksınız.
Ve beklenen gün geldi! Hades'in Evi bugün, raflardaki yerini alıyor. Ben de bu heyecana ortak olmak için birkaç gün önce seriye başlamıştım. Bu hafta sonuna kadar serinin ilk üç kitabını bitirmeyi ve Hades'in Evi için hazır olmayı bekliyorum :) Kim bilir, belki hızımı alamayıp Hades'in Evi de okurum ve incelemesini bu hafta sonu blogta bulabilirsiniz ;)

post signature
Paylaş:

2 yorum:

  1. ben kitabı okumaya başladm olaganustu ötesi bi kitap. sen de basla en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil