, , , , ,

Yorum: Haven - 4. Sezon 3. Bölüm


Takip ettiğim dizilerin çoğu kasım sonu gibi ekranlara döneceğinden şu sıralar dizi sıkıntısı çekiyorum. Haven ve izlediğim birkaç dizi olmasa önümüzdeki haftaları nasıl atlatırdım bilmiyorum. Dizi sıkıntısını geçtim, Haven'ın bölümlerini bir hafta beklemek bile yeteri kadar zor. Ama her bir bölümü beklediğime değiyor :)

Geçen bölümde, Audrey'in aslında ölmüş olabileceği üzerinde durulmuştu ve böyle bir şey benim aklımın ucundan bile geçmemişti. Bu bölümü sabırsızlıkla bekleme nedenlerimden biri de bu sorunun cevabını alabilmekti. Bu ve bunun gibi birkaç sorunun cevabı Haven'ın 4. sezon 3. bölümünde mevcut.



Devamı spoiler içerir.



Her bölümde olduğu gibi, bu bölümde de sorunlu birinin yol açtığı bir davayla yeni bölüm başlıyor. Bu bölümdeki dava, bana biraz doldurma gibi geldi. Önceki sezonlarda sorunlularla ilgili davaların büyük bir kısmında o sezonun amacına yönelik bir bağlantı bulunurdu. Ama bu seferki olmamıştı sanki... Fakat Audrey'in durumuyla ilgili yeni gelişmelerin varlığı, bunu telafi edecek nitelikteydi ;)

İlk önce Audrey'e benzeyen bir ceset bulunduğuna dair bir şeyler söylendi. Audrey'in ölmüş olması ve araf gibi bir yerde sıkışıp kalması... Kırk yıl düşünsem böyle bir şey aklıma gelmezdi. Neyse ki Audrey'ye ait olduğu sanılan ceset bir başkasının çıktı da, Haven sakinleriyle birlikte ben de derin bir nefes aldım :)


Jennifer ilaçlarını bırakınca, Audrey ve o adam arasında geçen konuşmaya kulak misafiri oldu. Ben, Audrey'in Duke gibi ahırdan çıktığına inanmıştım. Fakat Audrey'in aslında hâlâ ahırda olduğunu, etrafındaki her şeyin ise gerçek olmadığını öğrendik. Peki bu adam neyin nesi, ahırın ya da Ajan Howard'ın bir yansıması olabilir mi? Bu sorunun cevabı sonraki bölümlere kaldı ne yazık ki...

Bölüm genel olarak tatmin ediciydi. Polislerin ilgilendikleri dava biraz basit kalsa da Audrey'in durumuyla ilgili yeni bilgilerin ortaya çıkması bölümü kurtardı. Umarım sonraki bölümlerdeki davalar biraz daha Audrey'ye yönelik olur. Bu iki konunun arasında bir bağlantı olduğu zaman bütünlük sağlanıyor gibi geliyor bana ve bu bölümleri izlemesi daha zevkli oluyor.

post signature
Paylaş:

2 yorum:

  1. izledim bugün ve diyorum ki inşallah (lex) audrey bir an önce kurtulur ordan da haven'e döner.
    Yokluğunda işleri nathan götürmeye çalışıyor ama o da tek başına pek gitmiyor

    YanıtlaSil