, ,

Kitap Alışverişi | 2


Geçen sene okunmayı bekleyen bir ton kitabım olduğunu hatırlıyorum. Şimdi ise o kitapların yarısından fazlası okunmuş durumda. Bu da demek oluyor ki okuduklarımın yerine yeni kitaplar almam gerekiyor!

Okuoku'dan pazartesi günü sipariş verdiğim kitaplarım bugün elime ulaştı. İnternetten kitap siparişi konusunda hızları ve kapıda ödeme seçeneğiyle Okuoku ilk tercihim oluyor. Fakat bu seferlik -özellikle belirtmeme rağmen- hiç ayraç yoktu kutuda. Ama yolladıkları hediye kitap ile bu olumsuzluğu biraz olsun unutturuyorlar. Kitap Hırsızı'nın yakın zamanda filmi de çıkıyor, Okuoku'nun hediye tercihinin bu kitap olmasına sevindim :)

Aldığım diğer kitaplar bir yana Aynı Yıldızın Altında bir yana... Kitap hakkında o kadar çok şey duyduktan sonra sonunda bu kitabı okuyacağım için garip bir mutluluk kaplıyor içimi :D Aynı şey Yakut Kırmızı, Safir Mavi ve Zümrüt Yeşil için de geçerli. Bu seriyi gördüğüm andan itibaren okumayı istiyordum, hem kapakları -ciltli ve kapak tasarımları bir harika ^_^- hem de konusuyla beni benden almıştı. Kuralsız ve Mekanik Prenses hakkında azıcık spoiler yediğim için şu anda pek heyecanlı değil gibiyim, ama ilerleyen zamanlarda o kitaplar için de deli olacağımı biliyorum :D Saksı Olmanın Faydaları'nın filmini izlediğimden beni nasıl bir kitabın beklediğini tahmin edebiliyorum. Ayrıntıları unutmaya başlayınca kitabı elime alacağım muhtemelen, şimdilik diğer kitaplarla birlikte kitaplığımda okunmayı bekleyecek ;)

post signature
Paylaş:

13 yorum:

  1. Bende şuan Uyumsuz'u okuyorum, Kuralsızı da aldım, bir an önce bitirsem de okusam 2. kitabı :)
    Aynı Yıldızın Altında da çok güzel kitaptı, kolay kolay ağlamam ama bu kitapta ağladım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitabın yanında mendil bulundurmak şart o zaman...
      Keyifli okumalar :)

      Sil
  2. Öncelikle aldığın kitaplara bayıldım, keyifli okumalar. =) Aynı Yıldızın Altında ve Saksı Olmanın Faydaları'nı okumuştum ikisi de çok güzeldi özellikle Aynı Yıldızın Altında harikaydı. Mekanik Prenses'i benim de almam lazım ama şu aralar kitap alamıyorum. :( Okuoku bana garip garip kitaplar hediye ediyor seninki çok güzelmiş, tekrardan iyi okumalar. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Normalde Okuoku böyle değildi, bir haller olmuş :/ Bu aralar kitap siparişi veren çoğu kişiye aynı kitap hediye edilmiş, şaşırdım biraz. Ama sevinmedim desem yalan olur :D

      Sil
  3. Ne güzel kitaplar almışsın. Ben ne zaman okuokudan alışveriş yapsam hiç kampanya hediye falan olmaz. Gıcık oluyorum bu duruma!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanı iyi ayarlamak gerekiyor, ben bu sepeti çok önceden oluşturmuştum, birkaç hafta sonra sipariş verdiğimde 2-3 lira oynama yaptığını gördüm. Kampanya başladı mı sipariş vermek gerekiyor, yoksa kim bilir bir daha ne zaman aynı kampanya gelir...

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Teşekkürler Emin :) Daha fazlası senin olsun, böyle kitaplığın taşsın filan :D

      Sil
    2. Amin. :O İyi dedin valla. :D Hepimizin bir sürü kitapları olsun. :3

      Sil
  5. Kitap Hırsızı bende de var, bir türlü başlayamadım of of. >.<

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer kitaplardan sıra Kitap Hırsızı'na gelene kadar... Ama filminden önce okumaya bakalım ^_^

      Sil
  6. Mekanik Prensesi bende almak istiyorum!!! Ayy çok merak ettim. Ama uzun bir süre kitap alamıycam. Boykotu yedim *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ama... :( Umarım bu süre göz açıp kapayıncaya kadar geçer :/

      Sil