, ,

Bu ay ne okuyacağım? (Eylül/2013)


Havalar yavaş yavaş serinlemeye başlıyor ve okulların açılmasına haftalar kaldı. Yaz tatilinde okuyabildiğim kadar kitap okuduğumu, izleyebildiğim kadar dizi/film izlediğimi düşünsem de tatilin son ayında kitap-dizi-film üçlüsüne daha fazla zaman ayırmayı umuyorum. Tatilde özellikle dizi yorumlarını boşlasam da birkaç ay önce izlemeye başladığım ve bayıldığım birkaç dizinin tanıtımı yaparak bunu telafi etmeyi düşünüyorum :D  Kitap konusunda ise şansımı zorlayabildiğim kadar zorlayacağım ve yukarıda gördüğünüz 8 kitabı eylül ayı içinde bitireceğim, umarım :) Sapphique ve Ayaklı Bela'ya birkaç gün önce başladım, ikisi de güzel gidiyor. Ayrıca Sapphique, Pinuccia'nın başlattığı Okuma Şenliği kapsamında okuyacağım kitaplardan biri. Şenlik kapsamında okuyacağım diğer kitaplar Kırmızı Piramit, Hale ve Madam Bovary. Genellikle okuduğum kitapları ne olursa olsun bitirmeye çalışırım. Fakat Hale ve Madam Bovary'yi yarım bırakmıştım. Şenlik vesilesiyle bu iki kitaba birer şans daha vermeyi düşündüm. Candor, kitap fuarından aldığım kitaplardandı. Onu da bu ay okumayı planlıyorum. Bir Milyon Güneş ve Sıcak Bedenler, Okuoku'dan yaptığım siparişte aldığım kitaplardan. İki kitap da neredeyse yedi aydır kitaplığımda okunmayı bekliyordu. Kitapları okumayı daha fazla ertelemeyeyim dedim ve listeme dahil ettim.

Eylül ayında sizler hangi kitabı/kitapları okumayı düşünüyorsunuz?

post signature
Paylaş:

14 yorum:

  1. ben john verdon'un şeytanı uyandırma'yı okuyorum şu an ders de çalıştıım için bitirirsem ne ala... ama senin yorumlarını bekliyorum canım
    sevgiler
    kozmetiktutkunu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. John Verdon'ın iki kitabını okumuştum severek :)
      Keyifli okumalar ^_^

      Sil
  2. Gençler maaşallah bu kadar çok nasıl okuyorsunuz!? Ben bir ayda 1000 sayfa okuyamıyorum. Yeniden öğrenci mi olsam hoş o zaman da bu kadar okuyamıyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kitapları bir çırpıda okumayı seviyorum, uzun uzun okuduğum zaman rahat edemiyorum. Arada kitap okumak istemediğim zamanlar da oluyor ama yaz tatilinde bu tür isteksizlikler yaşamadım, neyse ki :)

      Sil
  3. Bir Milyon Güneş'i istiyorum :( Ben de ne zamandır bir milyon güneş'i almayı erteliyorum :( Umarım okursun hale'nin sonu güzel bende madam bovary ve hale'yi kendimi sıkarak okumuştum yarım bırakma oku bitir bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sefer kendimi sıksam da bitireceğim :) Umarım en kısa zamanda Bir Milyon Güneş'i alırsın ;)

      Sil
  4. Bugün Psiko-Analist kitabını bitirdim.Bu akşam Kız Kardeşler Arasında - Kristin Hannah kitabına başlayacağım. Daha sonraki kitapları da sonra karar vereceğim.

    YanıtlaSil
  5. Sapphique çok güzeldi. Ama devam ettirseymiş yazar daha iyi olurdu sanki...
    Kırmızı Piramit^'te bende var oda çok güzel ama serinin devamını alamadım ben :(((
    Neyse sana keyifli okumalar dilerim :D Ben şuan hala bitiremedim Zaman Temsilcisini okuyorum ama az kaldı. Onun dışında etkinlikteki sıramla devam edicem okumayaa :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, keyifli okumalar sana da ;)

      Sil
  6. Ayaklı Bela'yı okuyorum.Olayları Travis'in ağzından dinlemek bambaşka^^en kısa zamanda Frısatçı kitabına başlamayı düşünüyorum:) İyi okumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olayları Travis'in bakış açısından görmek, Travis'in yaşadıklarını okumak gerçekten de bambaşka ;)
      Teşekkür ederim, sana da iyi okumalar :)

      Sil
  7. bende önümüzdeki ay ayaklı bela'yı alıcam..ah şöle elime bol para geçse hemencecik alsam listemdeki kitapları..bir milyon güneş nasıl bir kitap acaba??çok merak ettim..
    rabia

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Milyon Güneş, serinin ikinci kitabı. Kitabın yorumunu yakında bloga ekleyeceğim :)

      Sil