, , , ,

D&R'ın 9.90 TL Kampanyası


D&R'ın 9.90 TL'lik kampanyasını duymayan yoktur herhalde. Doğan Kitap'tan İthaki'ye, Yabancı Yayınları'ndan Altın Kitaplar'a birçok yayınevinin güncel ve çok satan kitapları 9.90 TL. Ben de dün sinemaya gitmişken D&R'a da uğrayayım dedim. Kampanya dahilindeki kitapların tükendiğini düşünmüştüm, tükenmediğini görünce çocuklar gibi sevindim :) O heyecandan fotoğraf çekmeyi de unutmuşum tabii. Benim gittiğim D&R, İzmir Optimum Outlet'teydi ve kampanyaya bir stand ayrılmıştı. Buraya tıklayarak kampanyada hangi kitapların olduğunu görebilirsiniz.


Gelelim benim aldıklarıma... Dün, Tatlı Bela dışındaki kitapları aldım. Tatlı Bela'yı birkaç hafta önce kardeşime aldırmıştım. Kitap elime geçer geçmez okudum ve yorumladım. Yorumuma göz atmak isterseniz şuraya tıklayabilirsiniz. Nemesis'i, Kitap Oburları'nın turu sayesinde tanımıştım. Kitabı o zamandan beri merak ediyordum. Kampanyada olduğunu görünce kitabı almış bulundum. Kampanyadan asıl almak istediğim kitap Neil Gaiman ve Michael Reaves'ın yazdığı Ara Dünya'ydı. Buz Prenses ise uzun zamandır listemde bulunan ama bir türlü alamadığım bir kitaptı. Kitabın kampanyada olduğunu görünce hemen aldım. Agatha Christie'nin Frankfurt Yolcusu'nu da kampanya dahilinde olduğunu görünce almadan edemedim.

Kampanyadan sizler hangi kitapları aldınız/almayı düşünüyorsunuz?

post signature
Paylaş:

4 yorum:

  1. Teşekkür ederim canım, sana da :)

    YanıtlaSil
  2. Tatlı Bela ve Ara Dünya kitaplarını bende bu kampanyadan yararlanarak aldım :D
    Keyifli okumalar dilerim...

    YanıtlaSil
  3. Tatlı Bela, Ölüm Şarkısı, Gökkuşağını Yakalamak ve 22 Britanya Yolu'nu aldım. Kampanyaya dahil olmayanlardan Ayaklı Bela'yı aldım. Apollyon olsaydı onu alırdım ama yoktu işte :/

    YanıtlaSil