, , ,

Yorum Cadısı 1 yaşında!


Bugün, blogumu açalı ve ilk yazımı yayınlayalı tam 1 yıl oluyor. Bu bir yıl içinde blogumun isminden tasarımına kadar pek çok şey değişti. Blogum gibi ben de değiştim; geçen seneye göre, blog konusunda daha çok bilgi sahibiyim. Fakat bu demek değil ki öğreneceğim hiçbir şey kalmadı. Aksine, hâlâ öğreneceğim birçok şeyin olduğunu düşünüyorum. Araştırmaya, öğrenmeye, kitap okumaya, dizi-film izlemeye devam edeceğim, hatta belki daha fazla zaman ayıracağım bütün bunlara.

Bu 1 yıl içinde bana ve bloguma destek olan, yazılarımı takip eden, düşüncelerini ve yorumlarını benden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim :) Birlikte daha nice senelere!

Gelelim çekilişimize... ^_^ Bu yıl okuduğum ve beni çok etkileyen bir kitabı çekilişle hediye edeceğimden bahsetmiştim. İşte o kitap!


Bir Geyşanın Anıları'nı yakın zamanda okuyup yorumlamıştım, yorumuma göz atmak isterseniz buraya bakabilirsiniz. Kitaptan o kadar etkilenmiştim ki kitap, haftalarca aklımdan çıkmamıştı. Ben de, beni bu kadar çok etkileyen bir kitabı çekilişle hediye etmek istedim. Kitabın yanında da kitapla aynı boyda bir defter, iki adet renkli tükenmez kalem ve bir adet şirin mi şirin post-it seti var. Kitap kuru kuruya gitmez diye düşünerek böyle bir set oluşturdum ;) 

2 hafta sürecek olan çekilişe, yazının sonundaki rafflecopter uygulamasından katılabilirsiniz. Maddelerden ilki -blogumu bloglovin ile takip etmeniz- zorunlu olup diğerleri ek katılım hakkı kazanmak içindir. Çekiliş, yalnızca Türkiye içinde geçerlidir. Hediyeleri bizzat kendim kargoya vereceğim ve kargo ücreti de bana ait olacak. 

Çekilişi kazanan kişi, çekiliş sonucu açıklandıktan sonraki 2 gün içinde iletişim bilgilerini yorumcadisi@hotmail.com adresine e-mail yoluyla bildirmezse hakkını kaybedecek ve yeni bir kazanan belirlenecek. 

Herkese bol şans! ^_^


post signature
Paylaş:

14 yorum:

  1. Çok güzel bir blogun var, 1. yılın kutlu olsun! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Senden de bir blog bekliyoruz Mertcan, biliyorsun değil mi? :D

      Sil
  2. Tebrik ederim yeni yaşınız için :D Yani çoğu insan bir ay bile dayanamıyor :)

    YanıtlaSil
  3. 1.yılın kutlu olsunn :) Nice yıllara !!
    Bu kitabı aylardır istiyorum, şans yüzüme güler umarım :)
    Herkese bol şanns.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)
      Çekiliş için iyi şanslar ;)

      Sil
  4. daha nice yıllara :))) Çekilişe de katıldık bakalım kısmet :D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, hep birlikte :)
      Bol şans ;)

      Sil
  5. Daha nice yıllar dilerim :))bol bol kitaplı, takipçili yorumlu nice yıllar :))

    Eee bu kadar dilekten sonra bir de yarışmaya katılayım değil mi ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, hep birlikte ;)
      Çekiliş için bol şans ^_^

      Sil
  6. Tebrikler! Ben reader üzerinden takip ettiğim bütün blogları bloglovin'e de aktardım. Çekilişte de defter-kalem kısmına talibim. Bir Geyşanın Anıları'nın DVD'sini almıştım ve çok beğenmiştim. Filmini izlediğim kitapları okuyamadığımdan kazanırsam kitabı ikinci talihliye devretmek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap ile defter-kalemi set olarak veriyorum. Kazanırsanız, kitabı birine hediye edebilirsiniz ^_^
      Bol şans :)

      Sil