, , , , , , , , ,

Tanıtım + Haber: Jennifer L. Armentrout - Origin (Lux, #4)



Daemon, Katy’i geri almak için her şeyi yapar.

Weather Dağı’ndaki başarılı ama felaketle sonuçlanan baskından sonra Daemon, imkansızla yüzleşir. Katy kayıptır, kaçırılmıştır. Her şey Katy’i bulmasına bağlıdır. Yoluna çıkan herkesi yok etmek mi? Tamamdır. Onu kurtarmak için bütün dünyayı yakıp kül etmek mi? Memnuniyetle. Kendi uzaylı ırkını dünyaya ifşa etmek mi? Zevkle.

Katy’nin yapması gereken tek şey hayatta kalmak.

Etrafı düşmanlarla çevrili Katy’nin bundan kurtulmasının tek yolu uyum sağlamak. Nihayetinde, Daedalus’un tamamen deli gibi görünmeyen tarafları da var, fakat grubun hedefleri dehşet verici ve söyledikleri doğrular daha da rahatsız edici. Gerçek kötü adamlar kim? Daedalus mu? İnsanoğlu mu? Yoksa Luxen mi?

Birlikte, her şey ile yüzleşebilirler.

Ancak en tehlikeli düşmanları, başından beri oradaydı; gerçekler ortaya çıktığında ve yalanlar parçalandığında Daemon ve Katy hangi tarafta yer alacak? Ve birlikte olabilecekler mi?
Yazar Jennifer L. Armentrout, web sitesinde kitabın kapağını ve konusunu yayınladı. Ayrıca kapakla ilgili düşüncelerini de belirtti. Kapağın, serinin diğer kapaklardan farklı olması gerektiğini ve kapağın kitapta olacakları temsil etmesi gerektiğini vurguladı. Ve Jennifer'a göre kapak, Origin'de olacakları kesinlikle temsil ediyormuş. Yazar, Daemon'ın kapakta tek başına ve tamamiyle yer almasını sevdiğini de belirtiyor. Opal'i okuyanların bunu mantıklı bulacağını söylüyor. Ayrıca, Jennifer'ın duyduğu kadarıyla Origin'in ilk bölümü Ağustosta yayınlanacakmış. Kitap, Amazon ve B&N'de ön siparişte gözüküyor.


Kitabın Resmi Tanıtım Yazısı:

Daemon will do anything to get Katy back.

After the successful but disastrous raid on Mount Weather, he’s facing the impossible. Katy is gone. Taken. Everything becomes about finding her. Taking out anyone who stands in his way? Done. Burning down the whole world to save her? Gladly. Exposing his alien race to the world? With pleasure.

All Katy can do is survive.

Surrounded by enemies, the only way she can come out of this is to adapt. After all, there are sides of Daedalus that don’t seem entirely crazy, but the group’s goals are frightening and the truths they speak even more disturbing. Who are the real bad guys? Daedalus? Mankind? Or the Luxen?

Together, they can face anything.

But the most dangerous foe has been there all along, and when the truths are exposed and the lies come crumbling down, which side will Daemon and Katy be standing on? And will they even be together?


Yazarın;
Twitter Adresi: https://twitter.com/JLArmentrout
Web Sitesi: http://www.jenniferarmentrout.com/origin-cover
Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/JenniferLArmentrout


post signature
Paylaş:

14 yorum:

  1. Bir tek yazı cool görünüyor. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapağı ben de pek sevmedim gibi...

      Sil
    2. Ben kapağa bayıldım çünkü Katy'yi temsil eden kız hayalimde canlandırdığımdan çok daha itici bir tipti bu yüzden sadece Daemon olması çok iyi olmuş. Ayrıca eminim ki Daemon&Katy ve Alex&Aiden çiftlerini mutlu sona kavuşturmazsa Jen çok fazla okuyucusunu kaybeder. Gerçi Alex&Aiden olursa Seth'e çok yazık olur VA'da Adrian'a olduğu gibi. Bari Seth'e de ek seri yapsın Jen'cim :') KAEMON VE ALEN ISTIYORUZ <3

      Sil
  2. Ben kapağı beğendim, diğer kapaklardan çok daha iyi. Çünkü Katy'yi temsil eden kız çok çirkindi. Böyle çok tatlı olmuş ama Daemon ve Katy'yi mutlu sona kavuşturmazsa Jen'in bir dahaki kitaplarının yüzüne bakmam. (dayanamam bakarım ama olsun hadi) Aynı Alex ve Aiden yapmazsa bakmayacağım gibi. Yalnız Melez Sözleşmeleri'nde Seth'e çok yazık oldu VA'da Adrian'a olduğu gibi ama onun için özel seri yazdılar bari Seth'e de yazsınlar.

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım bu kapağa ben ama ben katy ninde olmasını isterdim sztella mükemmel bir kapak modeli offf origin gelsinnn lux kitaplarını 100 defa okudum bekliyemiyorummm çok ama çok süper olucak origin

    Ayrıca kitap yine katy nin ağzından mı olucak yoksa daemonın mı ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitabın anlatıcısının kim olduğu hakkında bir bilgim yok maalesef...

      Sil
    2. Kiatp Katy'nin ağzındna devam edeblir. Aam Deamon un gözündede devam edicektir bu sefer ilk seferde olduğu gibi. Deamon un gözü ile bakış açıları sonra değil hr paragraf veya olayda olabilir. Aslında benimde pek fikrim ama aklıma bu geldi çünkü iki tarfıda merak ederiz :/ TAMAM BU KİTAP MUHTEŞEM DEN DE ÖTE OLUCAK :D

      Sil
    3. dönüşlü olacak. yani bir bölümde katy nin ağzından bir bölümde daemon un ağzından.

      Sil
    4. OOFF ÇOK HEYECANLII... NE ZAMAN ÇIKACAĞINI BİLEN???

      Sil
    5. Kitabın ABD'de 27 Ağustos'ta çıkması bekleniyormuş.

      Sil
  4. Kapağa bayıldım aynen dedikleri gibi: Deamon kızgın ve öfkeli ama o açık ve büyüleyici yeil gözler hala orada.Bu onun değişmediğini aynı Deamon olduğunu sadece değişmek zorunluluğunu söylüyor. Üstelik üstteki kuşalar özgürlük temsilliğini taşıyor fakat yanmış kül olmuş binadan özgürce uçuyorlar. Binalar ise Deamon'un yapacak ve yapabileceklini gösteriyor. Orada dikkat çekilmesi erekken şey yanması gerekirken yanmayan agaç dalı hala gövdeye bağlı olmalı çünkü yüksekteler, hal şekillerini kaybetmemişler. Çok arkada dağa tımanan pembe bir yok var aslında kırmzıımsı beyaz ışık bu dağ iseo dağ ise. KATY'i kurtarmayı denicektir demek oluyor. Deamon'un yanında yada arkasında ailelerinen birini görmüyorum buda gözünü kararttığını ama onlara zarar vermeyip Katy iin herşeyi feda edebilirim diyor. Binaların yanması onun kurtulması ise Dağdaki binayı ban anımsatıyor sanki orayı bile yakıp kül edebilecek derecede gözü dönmüş gibi. Bu kitap Opaldan sonra serinin EN İYİSİ OLABİLİR.
    Oplada ise "AH TANRIM!!!" dedirtcek sahneler çoktu ama şu ana kadarki hiçbir senaryo, replik, sahne ne olursa olsun. O Deamon 'un Son sözlerini geçemez. " Seni Seviyorum Katy. Hep sevdim. Hep de seveceğim." Tamam bu kadar yeterliydi gerisini okudum am hiçbirşey anlamadım sadece ağladım ve yenikitap için yanıp tutuştum. Sanırım kitap çıkıcak ve ilk alan bile olabilirim. Bu 5 yıl bir ada da mahsur kalıp Anneni görüp sarılmak, yemeklerle sürekli bağ kurmak gibi. Deamon ile Katy arasındaki bağ gibi bi bağ var bu Kitap Serisi arasında okudukça garip duygular besliyorum. Her anı tekrar okuyorum bazı anları 3-4 defa bile okumuşumdur. Kitabı 2 kez okumaktansa İlk taze sevinç ve duygularımı bastırıp bekleyeceğim. 2. defa okduuğumdaki duygularım değişecek olayları bildiğim iin keyfi kaçıcak bunu göze alamam :D
    -Kitap Kapak yorumumu beğenmişsinizdir umarım. :) -

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapak hakkındaki bu ayrıntılı yorumun için seni tebrik ediyorum :) Ben kapağa o kadar dikkatli bakmamıştım. Kapakta Daemon varken arka plana pek dikkat etmiyorum sanırım :D

      Sil
    2. Bu serinin bana hissettirdiklerini anlatmaya kelimeler yetmez ama belki şunu söyleyebilirim .Okurken çığlıklar boğazıma dizildi ama deli demesinler diye bağırmadım ve kafamı yastığa gömüp içimdekileri döktüm. :) buarada kapak yorumu süpermiş resmen okumuşsun kapağı ve seninle aynı fikirdeyim tekrar okumayı istiyorum ama bunun heyecanımı emiceğini
      düşündüğüm için okumuyorum .ÇÜNKÜ BEN BOĞAZIMDAKİ ÇIĞLIKLARLA SERİYİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM ;)

      Sil
  5. Çıkar çıkmaz alıcam .Dexteb takip ediyorum ama burada paylaşman çok iyi olmuş

    YanıtlaSil