, ,

Etkinlik: Cumartesi İlk 10: En Kaliteli Kitap Blogları


   Akın'ın bu haftaki Cumartesi İlk 10 etkinliğinin konusu kaliteli kitap blogları. Yaparken çok zorlandığım için seçtiğim blogları sıralamaya koyamadım. Takip ettiğim bütün blogların kendilerine özgü bir çizgilerinin ve kalitelerinin olduğuna inanıyorum ^_^  Bu yüzden, seçtiğim bloglar kaliteli kitap blogları denince aklıma gelen ilk isimler. Etkinliğe katılmak isterseniz Optik'in Kitap Blogu'nu ziyaret edebilirsiniz :)
   Bakalım benim listemdeki bloglarda hangi isimler varmış...


1) Tuğçe'nin Kitaplığı
Her türden kitap incelemelerini bulabileceğiniz, birçok blogger tarafından tanınan ve güncel bir blog. Özellikle, Çıkması İçin Sabırsızlanıyorum postlarını ve Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi ile yaptığı Blog-Twins çalışmalarını çok seviyorum :)

2) Kitap Hayvanının Günlüğü
Hem tasarımını hem de incelemelerini beğendiğim takip edilmesi gereken bloglardan biri. İncelediği kitapların fantastik ağırlıklı olması da bu blogu takip etmem için ayrı bir neden.

3) Sihirbazın Güncesi

Kitap ve film incelemelerini severek okuduğum, kendisini Rick Riordan çılgınlığıyla tanıdığım ve yaşına göre gayet güzel incelemeler yazdığını düşündüğüm bir blog :)

4) Yorum Durağım
Yazdığı ayrıntılı kitap incelemelerini yakından takip ettiğim, diğer kitap bloglarına verdiği desteklerle tanınan güncel bloglardan biri ^_^

5) Saklama Kabı
Birçok kişinin Dex hazinesiyle tanıdığı, blog dünyasına adım attığından beri  hızla büyüyen bir takipçi listesine sahip, özgün kitap yorumları ve hazırladığı etkinlikleriyle takip edilesi bloglardan biri ;)

6) Kağıt Kız
Eğlenceli yorumlarına ve yorumlarında kullandığı giflere bayıldığım, kendine özgü yukarı çık butonu ve sevimli tasarımıyla takip listenizde bulunması gereken bir blog.

7) Kitab-ı Sevda
İncelemelerinde kullandığı içten ve esprili anlatımı ve sohbet etiketi altında hazırladığı çeşitli konulardan bahseden postlarıyla takip ettiğim bloglardan biri. Kitaplar için hazırladığı bannerlar ile tanınıyor :)

8) Sevgili Kitap
Kitap incelemelerinde kullandığı samimi dili ve blog tasarımıyla takip edilmesi gerektiğini düşündüğüm bloglardan biri. Yayın Hakları Alınan Kitap ve Seriler postlarını ve kitap incelemeleri için hazırladığı resimleri beğeniyorum.

9) Büyülü Ayraç
Kitap incelemelerini severek okuduğum bir blog :)

10) Vampirella'nın Güncesi
Gerek incelemeleri gerekse kitap haberleriyle takip ettiğim bir blog :)




post signature
Paylaş:

5 yorum:

  1. Ben her blogumu açtığımda o butona öpücük atıyorum haberin var mı :D Teşekkürler Fehiman <3

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. = )

    Listelerde blogumu her gördüğümde mutlu oluyorum, bu etkinlik için Akın'a da teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Bu blogları takip edeceğim. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Güzel bi liste.
    Kitap bloglarını hep keyifle takip etmişimdir.

    YanıtlaSil