, , , , ,

Yorum: Doctor Who - Season 7, Episode 7


Bir önceki bölüm yorumumda, dizide yapılan değişiklikleri pek sevmediğimi yazmıştım. Üstüne bir de Clara'nın garip bulduğum -nedeni hala belli değil :D- tavırları eklenince ciddi ciddi diziyi bırakma kararını düşünmeye başlamıştım. Neyse ki bu bölüm aldı, havalara uçurdu beni :) Bölümün mü yoksa bölümü izlemeden önce okuduğum haberin etkisi mi bilemiyorum ama ben Doctor Who'nun bu bölümüne bayıldım :)
Devamı spoiler içerir.

  • Noel özel bölümündeki Clara'dan ve Dalek'in içindeki Oswin'den hiç hoşlanmamıştım, sanırım tavırları ve davranışları yüzünden. Ama bu Clara'ya ba-yıl-dım! Neden bilmiyorum ama bu Clara bana daha sıcak ve candan geliyor. Bir Rose ya da bir Amy olmasa da artık, Clara'nın ayrı bir yeri var bende ;)

  • Doktor'la Clara'nın arasındaki uyumu çok sevdim. İkisinin de oyuncak ayı versiyonlarını yapıp yatağıma koymak, gece uyurken onlara sarılmak istiyorum ^_^


  •  Noel özel bölümünden tanıdığımız Great Intelligence vardı bu bölümde. Önümüzdeki bölümlerde de karşımıza çıkmaları muhtemel gözüküyor.

  • Gelelim bölümdeki bazı ayrıntılara... Clara'nın elinde tuttuğu kitabın yazarı ve hapsolan insanların bulunduğu monitördeki bir yüz bana çok tanıdık geldi ;) Yazarın Rory'nin soyadını alan Amy olduğunu düşünüyorum. Bir de, ekranlardaki yüzlerden yuvarlak içine aldığım yüzü Craig'e benzettim ben.
     Bu bölümü severek ve beğenerek izledim. Clara'nın kim ve nasıl biri olduğunu keşfetmek için sabırsızlanıyorum. Dizinin yeni bölümlerini de merakla bekliyorum :)

post signature
Paylaş:

2 yorum:

  1. ben Clara'yı her zaman sevdim. Oswin olarak onu İLK kez tanıdığımızdan beri. hatta bu bölümde (SPOİLER!!!) birden bilgisayar dehası olunca "Oswin coming back!" diye evin içinde koşturdum-koşturuyorum :D

    YanıtlaSil