, , , , , , , ,

Haber: Ölümcül Oyuncaklar Serisi: Kemikler Şehri Film Fragmanı Yayınlandı


   Bu soğuk kış sabahında içimi kıpır kıpır yapan bir haberle karşınızdayım :D Büyük bir hevesle okuduğum Ölümcül Oyuncaklar Serisi: Kemikler Şehri (The Mortal Instruments: City Of Bones)'nin ilk film fragmanı yayınlandı.

   Kemikler Şehri (City of Bones), Cassandra Clare'in 2007 yılında Amerika'da çıkardığı Ölümcül Oyuncaklar Serisi (The Mortal Instruments)'nin ilk kitabı. Kurgusunu fazlasıyla orijinal bulduğum serilerden biri kendisi.

Vampirler, kurtadamlar, periler, gerçek aşk ve aklınızı başınızdan alacak daha birçok şey. Ölümcül Oyuncaklar hafızanıza kazınacak!

   Kitabın arka kapağı bu şekilde başlıyor, her ne kadar sonralarda serinin birazcık bozduğunu düşünsem de bir serinin ilk kitabı olarak gayet başarılı buluyorum. 
   Filmin başrollerinde Lily Collins (Clary Fray), Jamie Campbell Bower (Jace Wayland)Jonathan Rhys Meyers (Valentine Morgenstern) ve Lena Headey (Jocelyn Fray) yer alıyor. Oyuncu seçmeleri tamamlandıktan sonra Jace rolü için Jamie Campbell'e karşı birçok olumsuz yorum okumuştum, çoğu okuyucu bu rol için Alex Pettyfer'i uygun görüyordu.Şahsen, Jamie Campbell'in role yakıştığını düşünüyorum ;) 

   Lafı daha fazla uzatmıyorum, işte fragman :)


Paylaş:

2 yorum:

  1. Tarafımdan mimledndin :)) http://fightiingg.blogspot.com/2012/11/ilk-mimimle-karsnzdaymm.html

    YanıtlaSil
  2. Jamie Jace'e uymamış. Jace gibi muhteşem birini nasıl bulurlardı onu da bilmiyorum. Zaten hiçbir zaman filmler kitaplar kadar güzel olmadı.

    YanıtlaSil