, , , , , ,

Tanıtım: E.L. James - Grinin Elli Tonu (Fifty Shades, #1)


   2011 yazında Amerika'da basılan ve günümüze kadar milyonlar satan Fifty Shades of Grey(Grinin Elli Tonu) sonunda Türkiye'de!

   Birçok kişinin merakla beklediği kitap, bazı sitelerde ön siparişte olarak gözüküyor bile. 
   Kitabın +18 olduğunu belirtmekte fayda var :)
   Konusuna gelirsek;
   Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı... Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak.
   Edebiyat öğrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana'nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır...
   Grey'in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğrayan ama bir yandan da heyecana kapılan Ana tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen çok uluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır.Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Ana, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.
Paylaş:

6 yorum:

  1. Bu kitabı okumayı düşünmüyorum ama okuyan kitap severlerinde yorumlarını çok merak ediyorum :) bakalım ne tarzda yorumlar gelecek :) sonuçta kitap diğer türlere göre bayaaa farklı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, türü bayaaa farklı :D Almayı düşünüyorum ama liste zaten kabarık, Fifty biraz beleyecek gibi :D Okuyanların yorumlarına bakarım o sırada :))

      Sil
  2. Hadi bakalımm :)) okuyanlar arasında ilk sen olursan yorumunu beklerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlklerden biri olamam sanırım, bu yıl sonuna kadar kitap almayacağım :( Ama ocakta ilk işim kitap almak olacak :D

      Sil
  3. okunacak o kadar çok kitap varken, böyle tanıtımlar yapıyorsunuz sonra benim annem bık bık konuşuyor yine mi kitap diye :)
    ne yapayım dayanamıyorum, bu seri de güzele benziyor kahretsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimki de aynı dertten muzdarip :D
      Ben de dayanamıyorum paylaşıveriyorum :)

      Sil