, , , , , , ,

Tanıtım: Gena Showalter - En Karanlık Öpücük


   Pegasus, Lords of the Underworld serisinin 2. kitabını bugün çıkarıyor. Internet üzerinden alacak olanlar için, ön siparişler bugün. Kitabevlerine ve kitapçılara ise birkaç gün sonra ulaşır diye tahmin ediyorum :)
   Kitabın konusu;

   Birçok Erkeği Baştan Çıkardı...
   Fakat hiçbir zaman aradığını bulamadı. Bugüne kadar...
   Asırlardır hayatta olmasına rağmen Anya, anarşi tanrıçası, bugüne dek tutku denilen şeyi tatmamıştır. Lucien'la karşılaşana dek... Lucien, ruhları öteki âleme taşıyan bir savaşçıdır ve daha ilk görüşte Anya'nın dikkatini çekmiştir. Lucien'ın büyüsüne kapılan Anya, onu elde etmek için artık her şeyi göze almıştır.
   Fakat Kronos, Yeraltı Dünyasının Efendisi Lucien'ın Anya'yı tutsak etmesini emretmiştir. Şimdi Lucien ve Anya içlerinde birbirlerine karşı güçlü bir arzu taşırken onları kontrol eden bu güçlere karşı da savaşmak zorundadır.
   Sonsuza dek lanetlenmiş, karşı konulamaz bir şekilde baştan çıkarıcı ve kesinlikle çok ateşli savaşçılar... Karanlığın Efendileri.

Paylaş:

2 yorum:

  1. Bu seriye bayıldım. Devamı için sabırsızlanıyorum. Üçüncüsünün çıkıp çıkmayacağıyla ilgili bir bilgin var mı Yorum Cadısı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serinin 3. kitabı En Karanlık Zevk, Pegasus Yayınları etiketiyle 13 Ağustos'ta yani dün çıktı :)

      Sil